Kvinde, som fødte på vegne af hendes søster, bryder i gråd, efter at dette uventede sker...

Posted by Kyle Matthews on

Mel Alyssa havde mistet håbet om at blive mor efter 9 misforståelser - indtil hendes ældre søster gik ind.

Alyssa, 33, havde forsøgt at få en baby i tre år, da lægerne endelig foreslog, efter fertilitetsbehandlinger, og at hun skulle vurdere en surrogat.

"Jeg blev ødelagt, fordi du tror, ​​at kvinder bogstaveligt talt er født til at gøre en ting, og det gengiver, og når du ikke kan gøre en ting, føler du dig som en fejltagelse," sagde Alyssa Daily News. "Jeg vidste ikke, om jeg kunne følelsesmæssigt håndtere en anden kvinde, der kunne bære mit barn."

Det var da Alyssas søster, 35-årige Christina Rit, tilbød at bære en baby til hende.

"Jeg kunne ikke stå for at se Mel gå gennem tab efter tab," siger Christina. "Hun var skadet, og hun ville bare have et barn så dårligt." Hvis jeg kunne hjælpe hende med at få en familie, skulle jeg gøre det. "

Lægerne anbefalede, at søsteren har to embryoner implanteret. Ingen forventede begge at tage fordi lægerne sagde, at et af embryoerne havde ringe kvalitet.

Men så kom nyheden: der var tvillinger.

"Jeg tror, ​​at vi alle var lidt chokerede. Min søster fortalte dem at tælle igen," sagde Alyssa. "Min søster havde meget god graviditet og meget få komplikationer. Jeg må overhovedet være ultralyd og må føle babyerne fyret. Vi afslørede et køn, og vi forsøgte at gøre tingene sjove og mindeværdige. "

Babyens piger, Tierney og Ashlynn, er nu 6 uger gamle.

Men søstrene går stadig igennem processen med at få Kayser opført som sin officielle mor på grund af norsk lov. Selv om tvillingerne er biologiske Alyssa, blev Rit opført på fødselsattesten, og Rit skal afholde sig fra forældrenes ret til at give Alyssa mulighed for at "adoptere" sine børn.

Vedtagelsen vil finde sted, når pigerne når 6 måneder.

Rit sagde, at hun stadig ikke ønsker børn af sig selv, selvom graviditeten var en sjov oplevelse for hende.

"Jeg har aldrig set mig som en mor. Jeg kunne godt lide at være gravid, men oplevelsen er ikke ændret," sagde Rit. "Jeg er bare fint at være tante."

Og Alyssa er yderst taknemmelig for de gaver, som sin store søster har givet hende.

"Hver dag er jeg i ærefrygt. Du hører kvinder siger, at du ikke kender kærlighed, før du har børn." De fuldender mig virkelig, "sagde Alyssa. "Der er aldrig noget ord, jeg kan sige, for at takke hende for hvad hun gjorde. Hun gav op et år af hendes liv, så vi kunne få en familie. Jeg kunne aldrig betale tilbage."

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Share this post← Older Post Newer Post →